Korean vegetable pancake. Seaweed chimichurri. Pickles. (Vegano)
Yam and curry puree. Sous vide egg. Tofu sauce. Sriracha.
Roasted kimchi (spicy). Cauliflower purée. Sardo cheese. Pangrattato. Chives.
Beef tartare. Coconut-gochu sauce. Walnut. Capers. Noroongji. Perilla. Green apple.
Somen noodles. Bone broth. Pork. Egg. Gochugaru oil. Roasted seaweed.
Kimchi leche de tigre (mild). Blueberries. Buckwheat granola. Roasted seaweed sheet. Sesame oil.
Garlic butter and gochugaru shrimp. Tofu. Fennel kimchi. Pineapple. (Medium)
Baby squid marinated in spicy apple-persimon sauce. Brown butter white bean purée.
Rice cakes with gochujang and creamy blue cheese and mozzarella sauce. Mushrooms. (Spicy)
Soy, apple and wine marinated rib steak eye. Furikake. Huancaína. 200g
Gochujang and quince jelly-glazed smoked pork ribs (medium spicy). Napa cabbage, artichoke and capers salad. Seaweed, Rice.
Portion of white rice.
Portion of fermented napa cabbage. Spicy. VEGAN
Marinated spicy cauliflower.
Seaweed and cabbage salad.
Steamed soy-marinated spinach with tofu.
Ask us:)
Misutgaru pudding layered with vanilla and strawberry. Meringue.
Creamy chocolate. Yogurt foam. Doenjang crumble. Pears & kumquat.
Sticky rice donuts. Walnut icecream. Black sesame crunch. Apple. Salted caramel.
Villavicencio. 500ml.
Villavicencio. 500ml.
Hibiscus. Orange. Ginger.
Pear. Lemon. Tonic.
Jazmin green tea. Ginger. Lemon.
Lychee. Lemon. Ginger. 350ml.
Chumchurum Soju Original. 50ml.
Distilled rice wine. 17% Alcohol. 360 ml.
Rubia. 4.5% Alcohol. Porrón 330cc.
NEPA. 5.6% Alcohol. Lata 473 cc.
IPA. 6.4% Alcohol. Lata 473 cc.
Vermouth Lunfa with club soda. Rosado.
Alquimista gin infused with jazmin green tea. Tonic water.
Lychee. Almond milk. Vodka.
Príncipe de los Apóstoles gin. Hibiscus syrup. Grapefruit juice. Soda.
Pear cordial. Aperol. Lagarde Lungo Sparkling Wine.
Bourbon. Green apple. Lemon.
432Hz Faster. Saint Jeannet. 125ml.
Mayuco. Malbec. 125ml.
Via Revolucionaria Moscatel Pink. 125ml.
Paso a Paso Wines. Torrontés-Pinot Gris-Pedro Ximénez. 125ml.
Torrontés. Piattelli. Cafayate, Salta. 2021
Moscatel Amarillo. Matias Morcos. Alto Verde, Junín, Mendoza. 2022
Criolla Blanca. Desierto de Lavalle, Mendoza. 2024
Malvasía. Escala Humana Wines. El Zampal, Valle de Uco. Mendoza. 2022
Sauvignon Blanc. Tacuil. Valle Calchaquí, Salta. 2023
Malbec-Merlot-Cabernet Sauvignon. Flechas de Los Andes. Valle de Uco, Mendoza. 2023
Criolla Grande. Lagarde. Tupungato, Mendoza. 2023
Cabernet Franc. Durigutti. Luján de Cuyo, Mendoza. 2024
Moscatel. Passionate Wine. Tupungato, Mendoza. 2022
Chardonnay. Los Flâneurs. Perdriel, Mendoza. 2023
Torrontés. Les Astronautes Los Chacayes, Mendoza. 2023
Chardonnay. Valle de Uco. Mendoza. 2022
Torrontés. Imaginación Al Poder. Agrelo, Mendoza. 2023
Sangiovese. Durigutti. Rivadavia, Mendoza. 2022
Criolla chica. Durigutti. Luján de Cuyo, Mendoza. 2024
Bonarda. Passionate Wine. Tupungato, Mendoza. 2023
Malbec. Colomé. Valle Calchaquí, Salta. 2022
Cabernet Franc - Syrah - Merlot. La Cayetana. Lujan de Cuyo, Mendoza. 2021
Cabernet Sauvignon. Finca Suárez. Paraje Altamira, Mendoza. 2022
Garnacha-Syrah-Monastrell. Ver Sacrum. Valle de Uco Mendoza. 2022
Pinot Noir. Matias Michelini. San Pablo, Tunuyan, Mendoza. 2022
Cabernet Sauvignon-Malbec. Finca Suárez. Paraje Altamira, Mendoza. 2021
Apple cider. Ginard Ballester. Valle de Uco, Mendoza. 750 ml.
Espumante de Pinot Noir-Chardonnay-Semillón. Lagarde. Luján de Cuyo, Mendoza.
Chardonnay sparkling wine. Manos Negras. Tunuyán, Mendoza.
Chardonnay. Finca Suárez. Paraje Altamira, Mendoza. 2023
ATENCIÓN:
ATENCIÓN:
Elegí tu tamaño preferido según el café