Variety of six banchan. (Vegan)
Yam and curry puree. Sous vide egg. Tofu sauce. Peach sriracha.
Marinated dried daikon (mild). Ricotta. Olive oil. Fig. Basil. Fried seaweed.
Brûléed creamy sweet corn with kimchi. Daikon pickles. Watercress salad. (Vegan)
Beef tartare. Coconut-gochu sauce. Walnut. Capers. Noroongji. Perilla. Green apple.
Roasted kimchi (spicy). Cauliflower purée. Sardo cheese. Pangrattato. Cilantro.
Kimchi leche de tigre (mild). Pomegranate. Buckwheat granola. Roasted seaweed sheet. Sesame oil.
Garlic butter and gochugaru shrimp. Tofu. Fennel kimchi. Pineapple. (Medium)
Rice cakes with gochujang and creamy blue cheese and mozzarella sauce. Mushrooms. (Spicy)
Gochujang and quince jelly-glazed smoked pork ribs (medium spicy). Potato, cucumber and carrot salad. Rice.
Portion of white rice.
Portion of fermented napa cabbage. Spicy. VEGAN
Misutgaru and dulce de leche pudding layered with vanilla biscuits and banana.
Creamy chocolate. Yogurt foam. Doenjang crumble. Pears & peach.
Sticky rice donuts. Walnut icecream. Black sesame crunch. Pear. Salted caramel.
Villavicencio. 500ml.
Villavicencio. 500ml.
Hibiscus. Orange. Ginger.
Pear. Lemon. Tonic.
Jazmin green tea. Ginger. Lemon.
Lychee. Lemon. Ginger. 350ml.
Distilled rice wine. 17% Alcohol. 360 ml.
IPA. 6,5% Alcohol. Lata 473 cc.
NEIPA. 6,8% Alcohol. Lata 473 cc.
Vermouth Lunfa with club soda. Rosso or rosado.
Alquimista gin infused with jazmin green tea. Tonic water.
Alquimista gin. Hibiscus syrup. Grapefruit juice. Soda.
Pear cordial. Aperol. Manos Negras Sparkling Wine.
Dill inflused gin tonic with medlar. 500ml glass bottle. @dilltonic
Tilia Orgánico. Chenin Blanc. 125ml.
La Marchigiana. Moscatel. 125ml.
Tinto Negro. Malbec Rosé. 125ml.
La Marchigiana. Criolla. 125ml.
Mayuco. Malbec. 125ml.
Torrontés. Piattelli. Cafayate, Salta. 2021
Moscatel Amarillo. Matias Morcos. Alto Verde, Junín, Mendoza. 2022
Moscatel. Vino Natural. Nicolás Catena. 2019
Chardonnay. Bodega Teho. Tunuyán, Mendoza. 2021
Malvasía. Escala Humana Wines. El Zampal, Valle de Uco. Mendoza. 2022
Sauvignon Blanc. Tacuil. Valle Calchaquí, Salta. 2023
Viognier-Marsanne-Pedro Ximénez. Ver Sacrum. Los Chacayes, Mendoza. 2021
Pinot Noir. Bodega Teho. Mendoza. 2022.
Criolla. Vino Natural. Nicolás Catena. 2019
Moscatel. Vía Revolucionaria. Tupungato, Mendoza. 2022
Bonarda-Syrah. Cara Sur. Valle de Calingasta, San Juan. 2021
Chardonnay-Viognier-Chenin. Maipu. Mendoza. 2022
Torrontes. Imaginación Al Poder. Agrelo, Mendoza. 2023
Chardonnay. Valle de Uco. Mendoza. 2022
Cabernet Franc - Syrah - Merlot. La Cayetana. Lujan de Cuyo, Mendoza. 2021
Malbec. Proyecto Circulares. Valle de Uco, Mendoza. 2021
Garnacha-Syrah-Monastrell. Ver Sacrum. Valle de Uco Mendoza. 2022
Pinot Noir. Matias Michelini. San Pablo, Tunuyan, Mendoza. 2022
Apple cider. Ginard Ballester. Valle de Uco, Mendoza. 750 ml.
Espumante de Pinot Noir-Chardonnay-Semillón. Lagarde. Luján de Cuyo, Mendoza.
Chardonnay sparkling wine. Manos Negras. Tunuyán, Mendoza.
ATENCIÓN:
ATENCIÓN:
Elegí tu tamaño preferido según el café